ALLT DU BEHÖVER VETA OM GOBOKEN

Read the summary in English

Alla böcker och produkter som säljs av Goboken genomgår säkerhetstester för att de ska vara trygga och säkra för alla. Det kan dock uppstå fel vid enskilda produkter, och därför uppmanar vi alltid dig att kontrollera böcker och produkter regelbundet för slitage. Detta är särskilt viktigt för barn under 3 år, som gärna stoppar saker i munnen.

Ja, självklart. Det kan du göra genom att använda Min sida eller genom att ta kontakt med kundservice på e-post eller telefon. Glöm inte att uppge kundnummer eller namn och adress i de fall då du inte använder Min sida.

Självklart kan du det. Som kund hos Goboken får du också böckerna till ett lägre pris. Gå in i webb-butiken och leta bland alla våra fina böcker. Beställer du tillsammans med månadens bokpaket sparar du dessutom portokostnaden.

Ja, det kan du. Om du av någon anledning inte vill ha böckerna som vi har valt ut, kan du kontakta oss. Då kan vi tillsammans hitta andra intressanta böcker till ditt barn.

Du får information om nästa bokpaket till din e-post och kan läsa om det på Min sida.

Du har full returrätt. Du betalar själv returportot. Returadressen är Sandviks Förlag AB, c/o BBAB, Renhållningsgatan 2, 274 30 Skurup.

Hur snabbt utvecklingen går varierar från barn till barn. Det är stor spännvidd på hur utvecklingen går och alla barn utvecklas olika. Om du tycker att ditt barn får alltför avancerade böcker, eller om du tycker att böckerna behöver vara mer utmanande, så kan vi anpassa böckerna efter ditt barns nivå. Kontakta kundservice, så hjälper vi dig med detta.

Det har du möjlighet till. Vi på Goboken är här för våra kunders skull och vi sätter stort värde på vad ni tycker om våra böcker och produkter. Från Min sida kan du gå in på sidan Mina fakturor. Här kan du välja att ge feedback på de böcker som du fått – både ris och ros.

Om du tycker att det är bökigt med en faktura i varje bokpaket, så kan du betala in ett högre belopp på din faktura. Då blir extrabeloppet registrerat på ditt kundnummer. Om beloppet täcker in hela summan för nästkommande bokpaket, så får du ingen faktura med det bokpaketet.

Man kan också välja att abonnera på 3-6 bokpaket och betala i förväg. Fördelarna är många: du betalar allt vid samma tillfälle och får ett betydligt lägre pris än vid ett löpande abonnemang. Innehållet i bokpaketen är det samma som i ett vanligt abonnemang och även här kan du välja att skjuta upp de bokpaket du inte önskar ta emot och hoppa vidare till nästa erbjudande istället.

Böckerna från Goboken växer tillsammans med barnet och vi har böcker som är åldersanpassade från det att barnet är nyfött och upp till skolåldern. Bra böcker och goda läsvanor ger barnet ett försprång när det ska börja i skolan. Därför är det viktigt att barnet introduceras i böckernas värld för att väcka intresset för läsning redan från början.

Alla beställningar går in i samma databas. Denna registrerar vilka bokpaket du har fått. På det sättet ser vi till att du inte får samma bok två gånger. För att vara säker på att detta fungerar som det ska, är det viktigt att du alltid uppger korrekt kundnummer när du beställer från vår butik.

Om äldre syskon tidigare har varit med i Goboken, är det viktigt att vi får information om detta. Då lägger vi in er på det gamla kundnumret. Det innebär att ni aldrig får erbjudande om böcker som ni tidigare har köpt hos oss.

I Goboken prenumererar du på utvalda bokpaket för ditt barns ålder. Det enda du åtar dig när du börjar prenumerera är att stanna med oss i 6 månader, så att vi hinner visa dig vårt erbjudande och vad vi kan om barnböcker. Därefter kan du säga upp din prenumeration när du vill.

Goboken ställer inga krav på minsta köp, och du har självklart retur- och avbeställningsrätt. Vid retur betalar kunden själv returportot.

Vi avråder dig från att tvätta våra tygböcker i tvättmaskin. Istället rekommenderar vi varsam handtvätt i ljummet vatten eller att du torkar av boken med en fuktig trasa. Eftersom vi använder giftfria material och färger i våra produkter, krävs skonsam tvätt utan starkare kemikalier för att bibehålla de klara och fina färgerna. Kom ihåg att vissa böcker också kan innehålla batterier och elektronik och kan därför inte blötläggas.

Vi har märkt att vid ett fåtal gånger kommer inte välkomstpaketen fram. Det sker om du avslutar medlemskapet direkt efter att du registrerat dig. Om detta inte gäller dig vill vi att du skickar oss en e-post till kundservice@goboken.se så vi kan undersöka det hela närmare.

DINA MEDLEMSFÖRDELAR

För dig som har bestämt dig för att läsa tillsammans med ditt barn är Gobokens bokklubb det smartaste alternativet: De bästa böckerna, levererade rakt hem i brevlådan till bästa pris!

  • Ditt barn upptäcker glädjen med läsning och får en bra start i språkutvecklingen! Du får ett innehållsrikt och åldersanpassad bokpaket hemskickat i brevlådan varje månad.
  • Abonnemanget kostar i snitt 249 kr per bokpaket + 49 kr i porto. Någon gång emellanåt får du också erbjudande om att köpa ett mer innehållsrikt paket som kostar lite extra.
  • I Goboken prenumererar du på utvalda bokpaket för ditt barns ålder. Det enda du åtar dig när du börjar prenumerera är att stanna med oss i 6 månader, så att vi hinner visa dig vårt erbjudande och vad vi kan om barnböcker. Därefter kan du säga upp din prenumeration när du vill.
  • Du får bra rabatter – i snitt sparar du 30 procent jämfört med bokhandelns priser.
  • I barnbokpaketet får du inspirerande användartips för paketet du just har fått, presentation av nästa paket och faktura. En mer omfattande bokpresentation finns på ”Min sida”. Du kan enkelt avbeställa och ordna det mesta själv på Min Sida. Du har full returrätt.
  • Goboken sätter barnets säkerhet i första rummet. Vi lägger stor vikt vid att utforma trygga produkter. Dessutom testas alla produkter med lekdetaljer enligt både svensk och internationell standard.
  • Vårt nyhetsbrev, Gonytt, med intressanta artiklar om barn, får du elektroniskt.

OM GOBOKEN

VISION OCH AFFÄRSIDÉ

Gobokens vision är att fler föräldrar ska läsa mer för barn. Genom böcker, vägledning och inspiration ska vi göra det enkelt att skapa läslust från början.

Goboken handlar om barn, böcker och läsning. Att läsa för barnet varje dag ger närhet, glädje och positiva erfarenheter. Från föräldrarnas famn lär sig barnet om språket, sig själv och omvärlden. Gobokens mål är att erbjuda rätt bok till rätt tid och att ge rekommendationer om hur föräldrarna kan läsa för barnet för bästa resultat.