Vi avråder dig från att tvätta våra tygböcker i tvättmaskin. Istället rekommenderar vi varsam handtvätt i ljummet vatten eller att du torkar av boken med en fuktig trasa. Eftersom vi använder giftfria material och färger i våra produkter, krävs skonsam tvätt utan starkare kemikalier för att bibehålla de klara och fina färgerna. Kom ihåg att vissa böcker också kan innehålla batterier och elektronik och då inte kan blötläggas.

Som kund i Goboken har du aldrig några förpliktelser, bara fördelar. Goboken ställer inga krav på varken bindningstid eller minsta köp, och du har självklart retur- och avbeställningsrätt. Vid retur betalar kunden själv returportot.

Om äldre syskon tidigare har varit med i Goboken, är det viktigt att vi får information om detta. Då lägger vi in er på det gamla kundnumret. Det innebär att ni aldrig får erbjudande om böcker som ni tidigare har köpt hos oss.

Alla beställningar går in i samma databas. Denna registrerar vilka bokpaket du har fått. På det sättet ser vi till att du inte får samma bok två gånger. För att vara säker på att detta fungerar som det ska, är det viktigt att du alltid uppger korrekt kundnummer när du beställer från vår butik.

Böckerna från Goboken växer tillsammans med barnet, och vi har böcker som är åldersanpassade från det att barnet är nyfött till skolåldern. Bra böcker och goda läsvanor ger barnet ett försprång när det ska börja i skolan. Därför är det viktigt att barnet introduceras i böckernas värld för att väcka intresset för läsning redan från början.

Om du tycker att det är bökigt med en faktura i varje bokpaket, så kan du betala in ett högre belopp på din faktura. Då blir extrabeloppet registrerat på ditt kundnummer. Om beloppet täcker in hela summan för nästkommande bokpaket, så får du ingen faktura med det bokpaketet.

Absolut! Gå in på Värva en medlem. Där lägger du in de uppgifter som behövs för att registrera personen som kund hos oss. Din värvningspremie får du när din vän har blivit registrerad som kund hos oss. Du kan också välja att spara värvningspremien till ett senare tillfälle om du vill det.

Det har du möjlighet till. Vi på Goboken är här för våra kunders skull, och vi sätter stort värde på vad ni tycker om våra böcker och produkter. Från Min sida kan du gå in på sidan Mina fakturor. Här kan du välja att ge feedback på de böcker som du fått – både ris och ros.

Hur snabbt utvecklingen går varierar från barn till barn. Det är stor spännvidd för vad som räknas som ”normalt”. Om du tycker att ditt barn får alltför avancerade böcker, eller om du tycker att böckerna behöver mer utmanande böcker, så kan vi anpassa böckerna efter ditt barns nivå. Kontakta kundservice, så hjälper vi dig med detta.

Du har full returrätt. Du betalar själv returportot. Returadressen är Sandviks Förlag AB, c/o Postpac AB, Norra Industrigatan 5, 274 30 Skurup.