Hur ser äkta läsglädje ut hemma hos dig?

Skicka din video till oss! Alla godkända bidrag får priser.

Vad vi söker

Vi söker dig som älskar vardagen. Dig som älskar lässtunden i knäet och dig som älskar att se ditt barn försjunka i en barnbok. Vi söker efter det som är äkta. Och det är bara du som kan visa oss.

Varför vi gör det

Tänk, att nästan alla föräldrar läser för sina barn. Vårt syfte är att visa precis detta. Vi vill inte gömma vårt budskap bakom polerade iscensatta föräldrabilder från en anonym bildbank. Vi vill visa äkta läsglädje och vi ska visa fler föräldrar att barn utforskar världen från föräldrarnas knä.

Vad kan videon innehålla?

Det bestämmer du! Kanske filmar du er gemensamma lässtund, bokhyllan, en baby som tittar i en babybok, ett barn som bläddrar i en bok eller glädjen över att ta emot en ny barnbok. Vi låter det vara upp till dig att visa äkta läsglädje. Vi ställer inga krav på att se barnens ansikten i videon, inte heller på filmens längd och vi vill absolut göra dig uppmärksam på vad som händer med innehållet när vi mottagit det.

Vad gör vi med videon?

Vi vill samla inskickade bidrag till en stor video som visar olika varianter av läsning hos föräldrar och barn. Genom att skicka in din video till oss godkänner du att vi använder klipp från din video till annonsering och till innehåll i sociala medier.

Hur lång videon blir och hur många filmer vi kommer att göra beror på hur många bidrag vi får in.

.

Detta får du

Alla bidrag vi använder får ett bokpaket från Goboken i gåva. Samtidigt drar vi en vinnare i april 2021 som kommer att få ett gratis medlemskap hos Goboken i ett halvt år.

Skicka in din video

👇

[]
1 Step 1
Dela din video
Villkor

NB! Endast egenproducerade bidrag

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder