Hur ser äkta läsglädje ut hemma hos dig?

Skicka din bild eller ditt videoklipp till oss! Alla bidrag som vi använder i vår kampanj vinner priser!

Dragningen äger rum i augusti 2023. Bidrag som kommer in efter 15 augusti kommer inte att bli premierade. 

Vad vi söker

Vi söker dig som älskar vardagen. Dig som älskar lässtunden i knäet och dig som älskar att se ditt barn försjunka i en barnbok. Vi söker efter det som är äkta. Och det är bara du som kan visa oss.

Varför vi gör det

Tänk att nästan alla föräldrar läser för sina barn. Nu skulle vi vilja visa precis detta! Vi vill inte gömma vårt läsbudskap bakom polerade iscensatta föräldrabilder från en anonym bildbank. Vi vill visa äkta läsglädje från vardagliga och autentiska situationer och vi ska visa fler föräldrar att barn utforskar världen från sina föräldrars knä.

Vad kan bilden/videon innehålla?

Det bestämmer du! Kanske filmar du er gemensamma lässtund, bokhyllan, en bebis som tittar i en bebisbok, ett barn som bläddrar i en bok eller glädjen över att ta emot en ny barnbok. Vi låter det vara upp till dig att visa äkta läsglädje. Vi ställer inga krav på att se barnens ansikten i bilden/videon, inte heller på filmens längd, men vi önskar bra kvalitet på bilder och video (storlek minst 1080 x 1080 bildpunkter, upplösning minst 300 bildpunkter/tum (dpi)). Vi kommer alltid att informera dig om vad som händer med innehållet.

Vad gör vi med bilderna/videon?

Vi tänker samla inskickade bidrag till en riktigt stor kampanj (video, annonser, broschyrer) som visar på mångfalden hos föräldrar och barn. Efter godkännande från dig använder vi materialet till annonsering och till innehåll i sociala medier och andra marknadsföringskanaler.

.

Detta får du

Alla bidrag vi väljer ut premieras med ett gratis bokpaket hos Goboken. Samtidigt drar vi en vinnare som får ett gratis medlemskap hos Goboken i ett halvt år!

Skicka in din bild/video

[]
1 Step 1
Dela din video
Villkor

NB! Endast egenproducerade bidrag

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder